logo
  • Acasa
  • Catering
  • Retete
  • Contact
  • Caută
  • Coș
    • Coșul tău este în prezent gol.

Salata calda cu fusilli, dovleac, masline si pesto

2 martie, 2020
|In Retete
|By aniela

Ingrediente pentru 4 portii

300 grame de paste Fusilli Garofalo
300 grame dovleac
140 grame Provolone
120 grame de masline verzi si negre
100 grame porumb
130 grame pesto
Busuioc proaspat
Ulei extravirgin de masline
O linguita de otet de mere
Sare si piper

Mod de preparare:

Taie dovleacul cuburi si gătește-l într-o tigaie cu ulei până devine moale și auriu. Condimentează-l cu un strop de oțet, sare și piper. Gateste pastele al dente  în apă cu sare, apoi scurge apa și se asaza-le într-un bol. Adauga porumbul, maslinele si branza provalone , iar apoi asezoneaza totul cu pesto amestacand ușor. Serveste pastele calde cu frunze proaspete de busuioc.

Buon appetito!

Sapori e Tradizioni

Șos. Centură 103, Popești Leordeni, ILFOV, 077160
comercial@saporietradizioni.ro
021.52.96.200

Deschis de Luni – Vineri intre 9.00 – 17.00

Facebook

Telefon

021.52.96.200

Email

comercial@saporietradizioni.ro

Aboneaza-te la newsletter-ul Sapori

Termeni si conditii      Politica de retur      ANPC