Termeni Si Conditii

Site-ul www.saporietradizioni.ro, numit in continuare www.saporietradizioni.ro, este proprietatea SC SAPORI E TRADIZIONI SRL, fima inregistrata in ILFOV, Sos de Centura 103, cu datele de identificare la registrul comertului J23/3981/2015, CUI: 35206896, numita in continuare SAPORI E TRADIZIONI

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SAPORI E TRADIZIONI SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

SAPORI E TRADIZIONI SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.saporietradizioni.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SAPORI E TRADIZIONI SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.saporietradizioni.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC SAPORI E TRADIZIONI SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.saporietradizioni.ro

Politica de preturi

SC SAPORI E TRADIZIONI SRL  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.saporietradizioni.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC SAPORI E TRADIZIONI RO isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (9%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SAPORI E TRADIZIONI SRL in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SAPORI E TRADIZIONI SRL.

SAPORI E TRADIZIONI SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Continutul www.saporietradizioni.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si din colaborarea cu reprezentantii furnizorilor. Din acest motiv, SAPORI E TRADIZIONI SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.saporietradizioni.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. SC SAPORI E TRADIZIONI SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

2. Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul www.saporietradizioni.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

– ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;

– in avans, prin ordin de plata in contul SAPORI E TRADIZIONI SRL  , IBAN RON:RO96BTRLRONCRT0324286001, deschis la Banca Transilvania. Garantam returnarea 100% a platii, daca te vei fi razgandit inainte de a trimite comanda;

– in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de Netopia www.mobilpay.ro, compania prin intermediul careia se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.

– preluare locala din sediu(sos de Centura 103, Popesti Leordeni, Ilfov) – plata in locatie 

De ce este sigura plata online

– ordinul de plata este sigur deoarece operatiunile sunt gestionate exclusiv de client, iar SC SAPORI E TRADIZIONI SRL nu va avea acces la niciun fel de date personale;

– plata online este sigura deoarece Netopia asigura un nivel de securitate in conformitate cu standardele din Romania. De asemenea, Netopia este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, te invitam sa accesezi aceasta pagina.

3. Livrarea produselor

SC SAPORI E TRADIZIONI SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul partenerulor nostri  – NemoExpress si Fan Curier

Costul transportului este suportat de catre client si va fi comunicat  in momentul confirmarii comenzii. 

Din momentul confirmarii telefonice a comenzii, livrarea se va face in 24h in Bucuresti si in 3-4 zile in tara.

 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul NemoExpress sau FanCurier va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

SC SAPORI E TRADIZIONI SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC SAPORI E TRADIZIONI SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

4. Promotii si concursuri

SAPORI E TRADIZIONI stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

5. Garantia produselor

Perioada de valabilitate si conditiile de pastrare ale produselor sunt inscrise pe ambalaj. SC SAPORI E TRADIZIONI SRL nu este responsabila de deterioararea produselor in cazul in care acestea nu au fost pastrate in conditiile recomandate.

6. Politica de retur

Mai multe detalii despre politica de retur citesti aici

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.saporietradizioni.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.saporietradizioni.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC SAPORI E TRADIZIONI SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul  www.saporietradizioni.ro este gazduit de serverele unei terte firme – SC GTS SRL. SC SAPORI E TRADIZIONI SRL  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. SC SAPORI E TRADIZIONI SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.saporietradizioni.ro. SC SAPORI E TRADIZIONI SRL  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.saporietradizioni.ro.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.saporietradizioni.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. SC SAPORI E TRADIZION SRL nu trimite si nu va trimite mesaje comerciale in masa pentru promovarea site-ului sau serviciilor si produselor disponibile pe site catre persoane care nu au confirmat subscrierea la aceste mesaje (opt-in).

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoareSAPORI E TRADIZIONI SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.saporietradizioni.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.saporietradizioni.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC SAPORI E TRADIZIONI SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

9. Politica de confidentialitate

SC SAPORI E TRADIZIONI SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC SAPORI E TRADIZIONI SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site-ul www.saporietradizioni.ro, orice client este de acord, in mod automat, cu introducerea informatiilor sale in baza de date de promotii. Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comercial@saporietradizioni.ro sau prin posta, la adresa: SC SAPORI E TRADIZIONI SRL , Str sos de Centura 103, Popesti Leordedni, jud Ilfov.

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin Decizia ANSPDCP nr. 200/2015 se limiteaza obligatia notificarii operatiunilor de prelucrare a datelor personale la o serie de situatii specifice. Categoriile de date personale prelucrate de catre S.C. SAPORI E TRADIZIONI SRL sunt: numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa (domiciliu/resedinta), telefon/fax.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC SAPORI E TRADZIONI SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.saporietradizioni.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, gestiune economico-financiara.

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (”Regulamentul”) si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, SC. Sapori e Tradizioni SRL are obligatia de a prelucra date cu caracter personal in conformitate cu principiile de prelucrare si in conditii de securitate tehnica si numai pentru scopurile specificate mai jos.

Principii de prelucrare

Principiile urmate de Sapori e Tradizioni pentru protectia utilizatorilor Site-ului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

 1. Colectarea datelor cu caracter personal se face numai in scopurile specificate, clare si legitime si acestea nu sunt prelucrate in alt mod incompatibil cu aceste scopuri.
 2. Datele cu caracter personal trebuie sa fie adecvate, relevante si neexcesive in raport cu scopul pentru care sunt colectate si/sau prelucrate ulterior.
 3. Datele cu caracter personal trebuie sa fie exacte si daca este necesar sa fie actualizate sau sterse in conformitate cu cererile dumneavoastra. Vom lua toate masurile rezonabile pentru stergerea sau rectificarea datelor inexacte, incomplete, avand in vedere scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate in continuare.
 4. Datele dumneavoastra cu caracter personal nu se pastreaza mai mult timp decat este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate ulterior.
 5. Datele cu caracter personal sunt prelucrate in conditii de securitate, si astfel se asigura un nivel de protectie impotriva accesului neautorizat sau ilegal, si de asemenea in fata pierderii, distrugerii sau deteriorarii acestora.
 6. S.C. SAPORI E TRADIZIONI SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.bsaporietradizioni.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
  Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

SAPORI E TRADIZIONI pastreaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor Site-ului sau conform cerintelor Regulamentului.

Tipuri de date si scopuri de prelucrare

Principalele date cu caracter personal pe care le prelucram cu privire la utilizatorii Site-ului nostru se refera la:

 • date de identificare (nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, numere de telefon, adresa de e-mail etc.)
 • pentru persoane juridice: adresa de livrare si CUI – pentru intocmirea facturii fiscale

Datele personale sunt colectate de catre Sapori e Tradizioni exclusiv in mod direct de la dumneavoastra si nu de la terti. De exemplu, datele sunt colectate atunci cand dumneavoastra va creati un cont de utilizator, atunci cand va abonati la newsletter-ul nostru sau atunci cand plasati o comanda pe site.

Datele cu caracter personal cu privire la utilizatorii Site-ului vor fi prelucrate in conformitate cu Regulamentul si vor fi utilizate de catre Sapori e Tradizioni in urmatoarele scopuri:

 1. facturarea produselor si serviciilor comandate;
 2. prelucrarea si expedierea comenzilor de produse, precum si prestarea serviciilor comandate;
 3. informarea utilizatorilor cu privire la statusul comenzilor plasate, prin telefon si prin mesaje transmise prin e-mail si SMS;
 4. evaluarea produselor si serviciilor oferite;
 5. de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail cu privire la produse si servicii existente sau noi produse si servicii exclusiv ale SAPORI E  TRADIZIONI nu si ale partenerilor sai sau promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate doar de catre SAPORI E TRADIZIONI, nu si de partenerii sai, numai in masura in care dumneavoastra v-ati exprimat acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop;
 6. preluarea si solutionarea de catre SAPORI E TRADIZIONI a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;
 7. realizarea de rapoarte si analize cu privire la activitatea economica a SC SAPORI E TRADIZIONI SRL, cu scopul de a ajuta in managementul operational, precum si cu scopul de analiza gradul de performanta al activitatii economice a SAPORI E TRADIZIONI
 8. arhivarea documentelor care se realizeaza cu privire la relatia dintre dumneavoastra si SC SAPORI E TRADIZIONI
 9. solutionarea litigiilor, investigatiilor sau oricaror altor plangeri /petitii la care SAPORI E TRADIZIONI este parte.

De asemenea precizam ca SAPORI E TRADIZIONI foloseste uneori datele cu caracter personal pentru o serie de scopuri secundare (e.g., audit intern, extern, arhivare, etc.), acestea fiind intotdeauna compatibile cu scopurile principale pentru care datele respective au fost initial colectate de catre SAPORI E TRADIZIONI.

SAPORI E TRADIZIONI se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului, sa nu le comercializeze si sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu exceptia situatiei in care se afla intre partenerii agreati in mod expres de catre SAPORI E TRADIZIONI (e.g., spre exemplu furnizorii de servicii de curierat, furnizorii de servicii de gestiune-economica, furnizorii de servicii de administrare a site-ului, furnizori de servicii de trimitere a newsletter-ului, etc.). Intr-o astfel de situatie, SAPORI E TRADIZIONI se va asigura ca partenerul colaborator, ales cu atentie, va indeplini cerintele legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Principii de prelucrare

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor Site-ului vor fi prelucrate intotdeauna avand la baza un obiectiv legal, dupa cum impune Regulamentul. Mai exact, prelucrarile efectuate de catre noi se intemeiaza pe urmatoarele principii:

 1. consimtamantul explicit oferit de catre utilizatori, daca ne aflam in cazul in care ne-ati acordat acest consimtamant (e.g., in caz de marketing direct: transmiterea unui newsletter),
 2. executarea unui contract la care utilizatorii sunt parte, (prelucrarea si expedierea comenzilor de produse plasate de catre dumneavoastra, furnizarea de servicii suport, notificari) sau pentru a face demersuri pre-contractuale la cererea utilizatorilor de incheiere a unui contract (e.g., prezentarea ofertelor noastre). Datele care sunt necesare pentru acest scop sunt: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, numar de telefon.
 3. daca este cazul, o obligatie legala aflata in sarcina SAPORI E TRADIZIONI (e.g., obligatii de raportare catre autoritati). Datele care sunt necesare pentru acest scop sunt: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, numar de telefon.
 4. obiectivul legitim al SAPORI E TRADIZIONI  legat de administrarea companiei (de exemplu: centralizarea operatiunilor si mentinerea unei baze de date interne, analizarea unor idei de eficientizare a modului in care este operata activitatea economica a SAPORI E TRADIZIONI, efectuarea unor analize statistice cu privire la portofoliul de utilizatori).

Colaboratori terti

Pentru a putea furniza catre dumneavoastra produsele si serviciile prezentate pe Site, colaboram cu mai multi parteneri terti si transmitem catre acestia datele dumneavoastra personale:

 1. SC Nemo Express SRL: furnizor de servicii de curierat.
 2. SC FAN CURIER SRL: furnizor de servicii de curierat.
 3. SC NETOPIA SRL (Netopia Mobilpay): furnizor de servicii de plata online

Not keeping data: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre S.C. SAPORI E TRADIZIONI SRL, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Perioada de stocare

In vederea realizarii scopurilor mai sus-mentionate, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate de catre SC SAPORI E TRADIZIONI SRL pentru o perioada nedeterminata in cazul furnizarii de produse si servicii si pe perioada nedeterminata in cazul datelor cu caracter personal necesare transmiterii newsletter-ului.

Drepturile dumneavoastra, ale utilizatorului site-ului cu privire la datele cu caracter personal

Drepturile care pot fi exercitate, in mod individual sau cumulat, de catre dumneavoastra, cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal sunt urmatoarele:

 1. Dreptul la stergerea datelor(”dreptul de a fi uitat”) – puteti cere stergerea datelor dumneavoastra personale in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul retragerii consimtamantului sau in cazul in care se constata ca prelucrarea datelor cu caracter personal nu a fost legala). Astfel puteti obtine din partea SC SAPORI E TRADIZIONI SRL stergerea respectivelor date,
 2. Dreptul de acces– puteti solicita confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de catre SC SAPORI E TRADIZIONI  SRL. In cazul in care sunt prelucrate puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea. La solicitare dumneavoastra, SC SAPORI E TRADIZIONI  SRLva elibera si o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Solicitarea de copii suplimentare va fi tarifata in functie de costurile efective suportate de SC SAPORI E TRADIZIONI SRL,
 3. Dreptul la rectificare– puteti obtine modificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informatii suplimentare,
 4. Dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal– va puteti opune in orice moment prelucrarii sau a crearii de profiluri, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, aceasta prelucrare fiind efectuata pe baza interesului legitim al SC SAPORI E TRADIZIONI SRL sau in exercitiul unui interes public sau al unei autorizari cu care este investita SC SAPORI E TRADIZIONI SRL,
 5. Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti obtine din partea SC SAPORI E TRADIZIONI SRL restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care se contesta exactitatea respectivelor date pe perioada necesara pentru determinarea acestei inexactitati, sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, si nu doriti stergerea datelor, ci optati pentru restrictionarea acestora). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, datele nu vor mai fi prelucrate,
 6. Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modul in care SC SAPORI E TRADIZIONI SRL prelucreaza datele cu caracter personal. Plangerea va fi depusa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
 7. Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi datele cu caracter personal furnizate, intr-un format structurat si clar, care sa poata fi citit automat, si puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator. Acest drept este aplicabil numai pentru datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra catre SC SAPORI E TRADIZIONI  SRL, si numai daca prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata prin mijloace automate, si are ca obiectiv legal fie executarea unui contract, fie consimtamantul dumneavoastra,
 8. Dreptul de a va retrage consimtamantul– va puteti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC SAPORI E TRADIZIONI  SRL in orice moment, in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamant. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila,

Aceste drepturi pot fi exercitate de catre dumneavoastra fie individual, fie cumulat prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate, la sediul SC SAPORI E TRADIZIONI  SRL din sos de Centura 103, Popesti Leordeni, Ilfov sau prin E-mail: comercial@saporietradizioni.ro

Revizuiri ale Politicii de Confidentialitate

SAPORI E TRADIZIONI isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceasta Politica  de Confidentialitate, in orice moment.

De aceea, atunci cand accesati site-ul va rugam sa verificati sectiunea dedicata Protectiei datelor cu caracter personal deoarece este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

In cazul in care aveti intrebari in legatura cu informatiile prezentate pe aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa comercial@saporietradizioni.ro.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.saporietradizioni.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca aveti probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Cristina Teodorescu cristina.teodorescu@saporietradizioni.ro

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.saporietradizioni.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

11. Date de identificare firma

SC SAPORI E TRADIZIONI RO

CUI: 35206896

Nr. de inmatriculare la Registrul Comertului: J23/3981/2015

Sediu: sos de Centura 104, Popest Leordeni, jud Ilfov

Cont IBAN: RO96BTRLRONCRT0324286001

Banca: Banca Transilvnia